Перење теписи

Оди до содржина

Главното мени

За нас

Со донесено решение од Централниот Регистар на Република Македонија, на ден 28.03.2012, нашата компанија официјално започна со својата дејност. Регистриранo како Друштво со ограничена одговорност на едно лице (ДООЕЛ), под назив ФКСР АЛДИ, со седиште во Скопје, улица: Славеј Планина бр. 83. Лоциранa непосредно до булеварот Никола Карев, на само 2км од центарот на градот, нашиот објект располага со широк простор за перење на вашите теписи. Располагаме со 5 најсовремени машини од кои една служи за длабинско суво чистење на теписите, една за перење на теписите со еколошки шампон, две машини за цедење на теписите до 85%, и на крај една за ревитализација на теписите. Овие машини  го содаваат нашиот прозводствен погон и низ истите поминуваат сите теписи. Освен машините нашиот објект располага и со најмодерна, двокатна . вентилирана просторија (сушара), во која теписите се доцедуваат, каде што остануваат до 3 дена зависно од видот на теписите.  Дополнително располагаме со модерен возен парк (комбе), кое служи за испорака и достава на теписите од и до нашите потрошувачи и тоа бесплатно.

ТВ Реклама

Барај
Free Counters
Бројач на посети
Назад до содржина | Назад до главното мени