Перење теписи

Оди до содржина

Главното мени

Процес на Перење


Нашата услуга на перење теписи се состои од четири главни фази и  секоја од фазите има значајна тежина во процесот на перење на теписите.
Истата најдобро можеме да ја опишеме во неколку последователни чекори:
1
. Примање на нарачки преку телефон , мејл, facebook
2. Носење на теписите од домовите потрошувачите до нашата  фабрика
3. Мерење на теписите на потрошувачите
4. Обележување на теписите со сериски броеви
5. (фаза 1) Машинско длабинско чистење на теписите
6. (фаза 2) Машинско перење на теписите со еколошки шампон
7. (фаза 3) Машинско цедење на мокрите теписи до 85% (машината се врти 1200 пати за една минута, при што се цеди најголмата количина на вода).
8. Природно целосно доцедување на теписите во вентилирана просторија
9. (фаза 4) Ревитализација на теписите (машинско влечење на  влакните и четкање со ротирачки четки односно покревање на  волуменот на теписите)
10. Парфeмирање на перените теписи со специјален парфем за теписи
11. Пакување на теписите со најлонска амбалажа
12. Враќање на теписите во нова состoјба до потрошувачите

Видео Приказ:

ТВ Реклама

Барај
Free Counters
Бројач на посети
Назад до содржина | Назад до главното мени