Перење теписи

Оди до содржина

Главното мени

Мисија

''ФКСР АЛДИ" ДООЕЛ е компанија за длабинско чистење и машинско перење  на теписи со шампони на база на органски соединенија, на тој начин додавајќи нов сјај и свежина.
Преку овој автоматизиран процес создаваме нови навики кај  нашите потрошувачи и го олеснуваме самото перење  на теписи како  поефикасен начин од досегашните стандардни начини на перење.  Самиот  процес е без загадување на околината (луѓето, воздухот, почвата), почитувајќи  ги законските регулативи и придобивките од истите.


ТВ Реклама

Барај
Free Counters
Бројач на посети
Назад до содржина | Назад до главното мени