Перење теписи

Оди до содржина

Главното мени

Контакт

Адреса: ул. Славеј Планина бр. 83 непосредно до булеварот Никола Карев (пластичарската улица), 700м подолу од Американската амбасада.

Мејл:
aldi.fksr@gmail.com
Тел:

02 3 13 12 16

Whatsapp или Viber на: 070 423 423
Facebook:
facebook.com/Perenjetepisi


 
ТВ Реклама

Барај
Free Counters
Бројач на посети
Назад до содржина | Назад до главното мени